Az 1% felajánlás a KULCS,
ahhoz hogy VÁLTOZÁST érjünk el

A magyarok 65%-a veszni hagyta az adó 1 százalékukat.
(Forrás:Czenki Péter – NAV 2020-as adatai alapján)

Kapcsolódj be te is

A BTESZ Alapítvány a Digitális egyenlőséget tűzte ki célul, az elmúlt időszak pedig csak tovább erősítette ennek fontosságát.

1% a gyerekekért

Legyen az jövő, álom vagy cél, szükség van az angol tudásra, az eszközökre, az alkalmazásra, melyek segítenek az elsajátításban, valamint Rád!

Harcoljunk együtt!

Ne hagyd módosítás nélkül adóbevallásod!
Harcolj Alapítványunkkal együtt a digitális egyenlőtlenség ellen!

Célunk

A digitális egyenlőtlenség megszüntetése!

2020 márciusában indult oktatási mintaprojektünk, az Együtt a digitális egyenlőségért! Projekt. Célja, hogy segítse a hátrányos helyzetű gyermekek és fiatalok digitális és angol nyelvi kompetenciáinak fejlesztését.
A projekt keretében 3200 fő nyelvtanulását támogattunk a Xeropan nyelvoktató szoftverrel. Illetve közel száz tabletet juttatunk el iskolák, tanodák számára. 2021 szeptemberében Kenyában is elindult projektünk az Asante a Gyermekekért Egyesületettel együttműködve.
0 db

tabletet osztottunk szét 2021-ben

További sikeres küldetéseink

Baptista Tevékeny Szeretet Misszió Alapítvány

Civil kedvezményezett adószám: 18515853-2-09
Technikai számos kedvezményezett: 0286

Csillagpont Tanoda

Tuzsér Nagyközség Önkormányzatával, a Türr István Képző és Kutató Intézet nyíregyházi igazgatóságával és az Utolsó Szalmaszál Alapítvánnyal közösen indított komplex felzárkóztatási program keretében a BTESZ Alapítvány vállalta Tuzsér település hátrányos helyzetű gyermekei számára egy Tanoda létrehozását, ahol az iskolai sikereikhez szükséges háttértámogatást kaphatják meg.

0%

Tanszerek, játékok a tanulni vágyóknak

Tuzsér településen található Lónyai Menyhért általános iskola hátrányos helyzetű tanulóit, olyan eszközökkel támogattuk, amelyek nélkülözhetetlen kellékei egy iskolásnak. Az iskolának pedig olyan eszközöket ajándékoztunk, amelyek megkönnyítik a pedagógusok munkáját és elősegítik az ott tanuló gyermekek fejlődését, hatékonyabb tanulását.

0%

Élelmiszercsomag rászorulóknak

Az Élelmiszerbankkal való együttműködésünk abban ad támogatást, hogy ne csak alkalomszerűen, hanem folyamatosan segítsük élelmiszerrel az arra rászorulókat.

0%

Orvosi segítség a nepáli szükségben levőknek

Dr. Nitovszky Eduárd néhány éve, a nepáli földrengést követően utazott el az ázsai országba, ahol a helyieknek segített orvosi vizsgálatokkal, illetve egy víztisztító berendezés adományozásával.

Kétéves előkészítő szervezést követően, alapítványunk támogatásával 2019-ben újra visszatért Nepálba. Ezúttal az orvosi segítség mellett gyógyszereket vitt a helyieknek, elősegítve, hogy méltóbb életkörülmények között élhessenek.

0%

Gyermekpszichiátrián kezelt gyermekek támogatása

Az elmúlt években többször segítettük a Kenézy Gyula Kórház és Rendelőintézet Gyermek- és Ifjúságpszichiátriai Osztályát, illetve az ott kezelt gyerekeket, fiatalokat. Ez az Észak-Alföldi régió egyetlen gyermekpszichiátriai osztálya, ezért Hajdú-Biharból, Szabolcs-Szatmár-Beregből és Jász-Nagykun-Szolnokból egyaránt érkeznek ide a segítségre szorulók.

Ezeknek a gyerekeknek, fiataloknak a betegségük mellett sok esetben a támogató családi szeretet hiányával is meg kell küzdeniük, vagy azzal, hogy családjuk jövedelme a minimális szükségleteik kielégítésére sem elég.

0%

$25,270 Raised

$30,000 Goal

Alapérték

Amiben hiszünk, az formálja, amit teszünk..

2021-ben egy adományozási applikációt kezdtünk fejleszteni, mellyel célunk, hogy minél több szükség megoldásra találjon. Az applikáció használatával más civil szervezetek tevékenységét is segíteni tudjuk, így még több rászorulóhoz érhetünk el.

0 +

Gyermeket segítve

0 +

Rászorulót támogatva

0 +

Önkéntes

0

Országban világszerte

"Te jövőnek hívod. Ő álomnak.
Mi célnak!"

Segíts te is

Az 1% felajánlásod megváltoztathajta valaki életét!

Segítünk az adód 1%-ának felajánlásában. A jelenlegi időszakban erősen javasoljuk az online, ügyfélkapus felajánlási lehetőséget.

Amire szükséged lesz:

Videós segítségért, kattints a lejátszásra:

Lépésekre bontva az 1% felajánlás menete:

1. Látogass el az ESZJA felületére, majd lépj be az ügyfélkapus regisztrációddal. (https://eszja.nav.gov.hu)
2. Kattints a NYILATKOZOM gombra az 1+1%-os nyilatkozat blokkban.
3. A Civil kedvezményezett adószámához másold be a Baptista Tevékeny Szeretet Misszió Alapítvány adószámát: 18515853-2-09
4. A technikai számos kedvezményezetthez másold be a Magyarországi Baptista Egyház technikai számát: 0286 (FONTOS: Ne pipáld be a "A 2021 rendelkező évi technikai számos bevett egyházra szóló rendelkező nyilatkozatomat visszavonom" részt.)
5. Küldd be a nyilatkozatod a "TOVÁBB A BEADÁSHOZ" gombra kattintva!
6. Ennyire egyszerű, készen is vagyunk.
Kiemelt pillanat

Alapítványunkkal nevelt gyermekek számára szerveztünk sportnapot

A célunk volt, hogy a gyerekek olyan hivatásos sportolókkal, olimpikonokkal találkozzanak, akik inspirációt nyújthatnak az álmaik megvalósításához. A nap sikerén felbuzdulva célul tűztük ki, hogy rendszeresen szervezzünk hasonló tematikájú programokat.

A sport kitörési pont a nevelt gyermekek számára:

vezetöink

Baptista Tevékeny Szeretet Misszió Alapítvány

Szitai Tamás

kuratóriumi tag

Bacsó Benjámin

kuratóriumi elnök

Hegyesi Zita

kuratóriumi tag

Bacsó Benjámin

kuratóriumi elnök

Szitai Tamás

kuratóriumi tag

Hegyesi Zita

kuratóriumi tag

mindennapi életünk képekben